Delikates

U Star Marketu ćete pronaći razne vrste delikatesnih proizvoda, širok izbor će vašu kupovinu pretvoriti u doživljaj. Za Vas smo napravili asortiman od najpoznatijih domaćih mesnih industrija, poput Zlatiborca, Neoplante, Mesare Nedeljković, Mačvanke, Sinda i mnogih drugih, ali nismo izostali ni sa uvozom stranih mesnih industrija kao što su Kras, Perutnina Ptuj, Franca…

Osim suhomesnatih proizvoda, u sektoru Delikatesa ćete pronaći i najpoznatije sireve iz uvoza, mlečne proizvode domaćih proizvođača poput kajmaka, sira i mlečnih namaza, ekskluzivne salate iz različitih krajeva sveta koje naši zaposleni pripremaju po najboljim receptima.

Da bi vaša trpeza bila u potpunosti pripremljena za porodično okupljanje ili neko druženje sa prijateljima, ne zaboravite da dodate masline iz južnih krajeva koje smo odabrali od najboljih proverenih dobavljača.

Sve što vidite u našim vitrinama možemo iskoristiti i po Vašoj želji spakovati tacne suhomesnatog i mlečnog tipa i pomoći Vam da svoju proslavu ili okupljanje prijatelja začinite pravim zalogajima.