O nama

null

Tržni centar Star Market,  kao super novi centar kupovine, gde ne postoje akcije, već realne cene, našim sugrađanima nudi najkvalitetnije proizvode po najpristupačnijim cenama i to sve na jednom mestu. U subotu 29.10.2016. svečano je otvoren Star Market u ul. Despota Stefana Lazarevića bb, u naselju Čavić. Na nebu trgovine zasijala je nova zvezda. Od 1. januara je zvanično počeo sa radom market Aman plus.

 

Osim Aman plus marketa u sklopu našeg centra dostupni su vam i Galerija podova, Keramika Jovanović, prodavnicu mobilne opreme Neon, Perdomo plastika, menjačnica Ni-Na Dinero sa platnim prometom TRANS AKS, knjižara Fasprom, apoteka Benu, salon rasvete Eglo, a nakon iscrpne kupovine možete napraviti predah u novom Coffee Star.

Najzanimljivija i svakako najposećenija je Rođendaonica Star koja nudi mogućnost boravka dece za svega 200 dinara za dva sata po detetu. Osim boravka dece, rođendaonica nudi mogućnost zakupa prostora za privatnu proslavu rođendana zajedno sa osobljem. U rođendaonici je dostupna usluga poručivanja omiljenih toplih obroka i poslastica za decu i odrasle, kako biste kvalitetno proveli vreme sa svojom decom u najlepšoj i najvećoj igraonici u gradu.

Tim ljudi okupljen oko Star Marketa ima najbitniju ulogu – da obezbedi sve što je potrebno kako bi svaki posetilac bio zadovoljan.

Nek vam Star Market postane mesto koje ćete rado posećivati sa svojom porodicom, gde će vam biti olakšane svakodnevne obaveze koje nam brz način života nameće, a vreme sačuvano za dragocene trenutke sa vama dragim osobama.

Posetite nas!