Vaši utisci

Vaše mišljenje nam je veoma važno i želimo da damo sve od sebe da Vam pomognemo.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite.

Imate pitanje?

9 Comments

 1. Dragi moji, prodavnica Vam je super. Imam jednu sugestiju, koju bi Vi sa lakocom mogli da sprovedete a to je on-line narudzbina i isporka. Obzirom da imate kurisrku sluzbu bilo bi dobro da u okrugu od 20km, svi oni koji bi zeleli da budu Vasi potrosaci, a nemaju slobodnog vremena da Vas posete, kupe Vase proizvdoe na ovaj nacin. Dakle, narucene proizvode prokucate na kasi, spremite racun i posaljete ga po kuriru koji ce sa citaem e-kartica izvrsiti naplatu.
  Sugestiju predlaze Vasa “razredna”. Imam programera koji bi Vam ispratio ovaj posao. Pozdrav i sve najbolje.

  • Poštovana,
   veoma smo Vam zahvalni na komplimentima i sugestijama. Star Market će se truditi da svoju uslugu približi svima i poboljša je što je više moguće.
   Srdačan pozdrav

 2. Kako se zaposliti u Star Marketu?

  Interesuje me kako da se zaposlim u Vašoj kompaniji. Koja su slobodna radna mesta? Kako se vrši selekcija i odabir radnika?.

  • Poštovana,
   dovoljno je da ostavite svoj CV na našem info pultu, a mi po potrebi i obimu posla pozivamo sve koji su ostavili kontakt direkto u našem objektu.
   Srdačan pozdrav

 3. saradnja

  Sve najbolje za vas asortiman robe koji je bas bogat tako za svakog ponesto se nadje. Juce sam bila kod vas i odusevljena sam.Zivim u Beogradu i interesuje me da li vi imate vasu veleprodaju da bismo poslovmo saradjivali. Hvala unapred za odgovor, pozdrav Biba.

 4. Radno vreme?

  Poštovani, nigde na sajtu i Instagram profilu nisam našla Vaše radno vreme, što smatram za veliki propust. Ispravite me ako grešim, možda postoji negde ali na vidnom mestu, pored adrese, broja telefona i sličnih informacija radnog vremena nema a to je potrošačima veoma bitna informacija. Srdalan pozdrav.

  • Poštovana,
   radno vreme je istaknuto na svakoj objavi pogodnosti, vikend i mesečnim ponudama, na zvaničnoj stranici Star Market Šabac na facebook profilu kao i svim ostalim objavama koje se tiču rada TC. Zahvaljujemo se što ste nam skrenuli pažnju da to nije dovoljno vidljivo posetiocima, s toga ćemo dodatno ubaciti informacije i istaknuti radno vreme još vidljivije.

 5. Voda

  Zvao sam jedno jutro da pitam da li imaju vodu vrnjci u balonima od 10l. Gospodin koji se javio sarkastično je odgovorio “pa sigurno nije preko vikenda stizala”, iako sam pitao da li je imaju na lageru a ne da li je stizala. Više puta sam otišao da kupim tu vodu, već skoro mesec dana je ne nabavljaju. Ovako je prosečan market, ništa posebno, bolji od drugih.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment